Ik wil meedoen en ontmoeten

Je wilt nieuwe contacten opdoen, omdat je eenzaam bent of om je netwerk te vergroten. Wil je iets leren over bijvoorbeeld het gebruik van jouw Ipad? Jouw kwaliteiten inzetten om andere mensen te helpen en/ of andere mensen te leren kennen? Wat is er zo al?

Het jongerenwerk zet stevig in op preventie, maar ook op recreatieve-, sportieve-, ontmoetings- en culturele activiteiten en meer betrokkenheid van jongeren bij de Vughtse samenleving. Activiteiten zoals Dag voor de Jonge Mantelzorger, voetbaltoernooi, meidendagen. Geef je op om mee te doen aan de activiteit of wil je het mee organiseren?

De Huiskamer

Vorig jaar heeft ook ‘De Huiskamer’ haar deuren geopend. In het voormalige pand van Chopin de Marktveldpassage zat ‘De Huiskamer’. Gerund door vrijwilligers. Iedereen is van harte welkom om een kopje thee, koffie te komen drinken, een praatje te maken of de krant te lezen. ‘De Huiskamer’ is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur. Door de sloop van het Marktveldpassage voor de nieuwbouw van de passage en appartementen vind de Huiskamer nu plaats bij Theater De Speeldoos, elke dinsdag van 10.00 – 11.30 en elke vrijdag bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12 C van 14.00 – 16.00 uur.

Sommige wijken van Vught hebben vrijwillige wijk- en dorpsondersteuners waar leuke ideeën uit voortkomen. In september doen veel wijken aan de burendag. Elke wijk doet dit op zijn eigen manier. Zo worden ook opfleurdagen georganiseerd. Voor ondersteuning hierbij kun je contact opnemen met Welzijn Vught.