Vrijwillige hulpdiensten

Meld je aan voor de vrijwillige hulpdiensten

Ben jij handig met een boor? Of heb je juist wat kennis van computers? Dan kun jij je buurtbewoners helpen! Als lid van de vrijwillige hulpdiensten bied je praktische hulp en ondersteuning aan mensen die niet (meer) in staat zijn de betreffende dagelijkse handelingen zelf uit te voeren. Het verlenen van deze hand- en spandiensten heeft als doel een bijdrage te leveren aan het zo lang en prettig mogelijk zelfstandig blijven wonen. De vrijwillige hulpdiensten bestaat uit de volgende diensten: klussendienst, knoppendienst, computerdienst en scootmobieladviseurs.

meld je aan button

Hoe het in de praktijk werkt

In de praktijk wordt het werk zo verdeeld, dat je gemiddeld eens in de vijf weken een klussendienst hebt. In die week kun je gebeld worden met de vraag een bewoner in de buurt te helpen met een klusje of advies. De afspraak met die bewoner maak je zelf, op een moment dat het jou ook goed uitkomt. Je hebt dus altijd de controle over je eigen agenda. De beloning zit hem vaak in een kopje koffie en een praatje, wat de bewoners ook altijd erg fijn vinden!

Iets voor jou?

Lijkt dit iets voor jou? Meld je dan aan als vrijwilliger! Laat je gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen we contact met je op. Voor je aan de slag gaat, spreken we je dan nog persoonlijk, om er zeker van te zijn dat jij precies weet wat er van je verwacht wordt.

Aanmelding als vrijwilliger hulpdiensten

Wil jij iets betekenen voor anderen in jouw buurt of dorp? Meld je dan aan voor de hulpdiensten bij Welzijn Vught. Door onderstaand formulier in te vullen, ben je nog nergens aan verbonden. We nemen eerst contact met je op om te kijken wat je kunt en wilt betekenen voor iemand die hulp nodig heeft.