ANWB AutoMaatje - een vervoerservice vóór en dóór inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt

AutoMaatje is momenteel beschikbaar voor medisch noodzakelijke ritten, zoals huisarts, het ziekenhuis en de vaccinatielocaties Covid-19. Klik op deze link voor meer informatie over de vaccinatieritten.

Info voor deelnemers

Bent u minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen, waardoor u soms moeilijker de deur uit kunt. Het project ANWB AutoMaatje brengt u weer meer onder de mensen.

Wilt u een uitstapje naar familie, vrienden of kennissen maken, een activiteit bezoeken, naar een winkel of de kapper en u maakt geen gebruik van vervoer met indicatie, dan kunt u gebruik maken van AutoMaatje, zowel naar bestemmingen binnen als buiten de gemeente Vught. We begeleiden u van deur-tot-deur, maar soms op verzoek ook verder, bijvoorbeeld meelopen naar de wachtkamer in het ziekenhuis. U kunt zo weer gaan deelnemen aan het sociale en maatschappelijk leven.

U betaalt de vrijwilliger voor de rit een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer en de eventuele parkeerkosten.

Het aanvragen van een rit doet u minimaal twee dagen van te voren, zodat wij op zoek kunnen gaan naar een chauffeur.

Als deelnemer hoeft u geen ANWB-lid te zijn. Aanmelden bij ANWB AutoMaatje Vught is wel noodzakelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De coördinator komt bij u langs of vult telefonisch met u het aanmeldingsformulier in.

Op dit moment rijdt ANWB AutoMaatje Vught beperkt en alleen medisch noodzakelijke ritten i.v.m. de coronamaatregelen.

Ritten voor uitstapjes of bezoekjes zijn hopelijk op niet al te lang termijn mogelijk.

Aanmelden voor AutoMaatje is mogelijk via 073 – 206 8140, (ma. t/m vr. tussen 9.00 – 13.00 uur) of automaatje@welzijnvught.nl

Interesse om als chauffeur voor ANWB AutoMaatje te rijden of een dagdeel planner te zijn, dan kunt u ons ook via bovenstaande contactgegevens bereiken.

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, Welzijn Vught en ANWB i.v.m. Covid-19.