ANWB AutoMaatje - een vervoerservice vóór en dóór inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt.

Info voor vrijwilligers

ANWB AutoMaatje biedt vervoer aan inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt, die minder mobiel zijn en niet beschikken over eigen vervoer of gebruik kunnen maken van vervoer met indicatie. Als vrijwilliger van AutoMaatje rijd je inwoners uit de gemeente met eigen auto, zowel binnen de gemeente Vught als daarbuiten, naar bijvoorbeeld familie, een vriend of vriendin, de kapper, een winkel, een activiteit of een afspraak bij een arts.

Mensen blijven hierdoor actief en kunnen blijven deelnemen aan het sociale en maatschappelijk leven. Voor het rijden ontvang je een kleine onkostenvergoeding van  € 0.30 per kilometer en eventuele parkeerkosten. We gaan er vanuit dat je als chauffeur over een eigen auto beschikt met een geldige APK-keuring, een Inzittende verzekering en WA-verzekering.

Extra vrijwilligers/chauffeurs zijn nu nodig om – minder mobiele inwoners – te rijden naar de locatie voor vaccinatie Covid-19.

Ben je geïnteresseerd of je hebt vragen neem contact met ons op via  073 – 206 8140  (ma. t/m vr. tussen 9.00 – 13.00 uur) of mail naar automaatje@welzijnvught.nl

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, Welzijn Vught en ANWB i.v.m. Covid-19.