Bijtanken in de Vughtse PITSTOP

Tijdens een Formule 1 race is PITSTOP dé plek waar de coureur even op adem kan komen, er banden worden gewisseld en er bijgetankt kan worden. Een ideale plek dus om even stil te kunnen staan.

Ook jongeren hebben af en toe een plek nodig om even stil te kunnen staan. Een plek waar ze kunnen ontdekken wat ze nu eigenlijk willen en hoe ze kunnen omgaan met (nieuwe) ervaringen en of problemen. Waar ze kunnen leren wie ze zijn en waar hun kansen liggen. Deze plek kan thuis zijn, bij vrienden, op school, bij de sportvereniging of bij Jongerenwerk Vught.

PITSTOP Vught is dé plek waar jongeren tussen de 12 & 24 jaar uit Vught even op adem kunnen komen en waar ze gratis informatie, advies of hulp kunnen vragen aan een jongerenwerker. Waar ze thema’s als o.a. seksualiteit, vrijetijdsbesteding, 18+, drugs, pesten, scheiding van hun ouders, werk, talentontwikkeling, geld, school, gevoel etc. op een vertrouwelijke manier met een jongerenwerker kunnen en mogen bespreken. Zonder oordeel!

Jongeren (12-24 jaar) kunnen iedere woensdagmiddag tussen 14-18 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij PITSTOP binnenlopen.
Locatie: Jeugd- & Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught
Woensdagmiddag geen tijd? Stuur dan een appje of bel naar Jongerenwerker Patriek van de Sanden en maak een afspraak: 06 – 467 681 12.

Ook ouders/opvoeders zijn altijd welkom om contact met ons op te nemen.

PITSTOP is een initiatief van Jongerenwerk Vught i.s.m. Maurick College en JC Elzenburg.