De geheugenbibliotheek in dePetrus

U kunt bij de geheugenbibliotheek terecht voor boeken en spelletjes met betrekking tot het geheugen en dementie. Er is tevens informatiemateriaal voor mantelzorgers, familie, medewerkers in de zorg en geïnteresseerden. We brengen onze boeken en materialen ook onder de aandacht tijdens de avonden van het geheugencafé.

Wist u dat we ook allerlei spelletjes en materialen hebben wat leuk is om te doen met mensen met dementie?

U vindt ons vooraan links aan de grote tafel. En vindt u het prettig om wat meer apart te praten, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn graag bereid u van allerlei informatie te voorzien over de boeken, materialen en activiteiten die in Vught georganiseerd worden.

Op de open dag van ontmoetingscentrum dePetrus op 14 september a.s. zal ook de geheugenbibliotheek aanwezig zijn van 12.00 tot 16.00 uur.

Tevens zijn wij met onze boeken en materialen ook aanwezig op 11 september in Huize Elisabeth bij het geheugencafé.

We zoeken nog uitbreiding voor ons team vrijwilligers om onze doelstelling uit te dragen, namelijk meewerken om Vught als dementievriendelijke gemeenschap op de kaart te zetten. U kunt dan contact opnemen met Yvonne Kolmans van Welzijn Vught, yvonnekolmans@welzijnvught.nl, 06-46752773