Even kennismaken: Nadieh van Diest

Over mezelf
Mijn naam is Nadieh, 23 lentes jong en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Ik heb een grote liefde voor alles wat met cultuur te maken heeft. Ik mag mezelf dan ook intercultureel werker noemen. Met als levensquote ‘Je bent zo mooi anders dan ik’ probeer ik mensen aan elkaar te verbinden in de breedste zin van het woord. Sinds september 2021 werk ik als opbouwwerker in ’s-Hertogenbosch. Na het behalen van mijn opleiding Social Work aan Avans Hogeschool, breid ik mijn werk uit naar Vught.

Als opbouwwerker (wijkwerker) heb je natuurlijk veel te maken met vrijwilligers. Dit vind ik dan ook het allerleukste onderdeel van mijn werk. Hierom voel ik me met mijn functie in Vught als een vis in het water.

Over mijn functie
Ik neem vanaf 1 juni het stokje van Staycie van Gogh over. Ik ga mezelf bezig houden met het taalcoachproject, vrijwillige hulpdiensten, telefooncirkel en het taalhuis. Hierin hoop ik mijn grote passie in het werken met vrijwilligers te kunnen omzetten naar mooie samenwerkingen. En daarbij samen leren van elkaar en met elkaar.

Schroom niet om me te bellen, appen, postduiven om een kopje koffie met elkaar te drinken en elkaar te leren kennen.

Telefoonnummer: 06 51 86 66 20

E-mail: nadiehvandiest@welzijnvught.nl

Mijn werkdagen zijn van woensdag tot vrijdag.
Ik ben dan aanwezig bij DePetrus.