Even voorstellen: Pepijn Giesbers (jongerenwerker)

Wie ben ik
Ik ben Pepijn Giesbers, nog 1 week 25 jaar, nu 2,5 jaar woonachtig in Tilburg. Als Ambassadeur van de Liefde pleit ik voor meer Liefde, mensen met te verbinden en zo meer geluk in de wereld te brengen. Ik werk nu sinds eind november voor Farent waar ik tot april heb gewerkt als jongerenwerker in Rosmalen bij NumberOne. Dit als tijdelijk vervanger van Karin Sprik, voor oude rotten in het vak mogelijk nog bekend als voorganger van Angelique Vullings.

Wat is mijn functie
Ik ben sinds 5 april jongerenwerk bij Welzijn Vught en neem daarmee het spreekwoordelijke stokje van Angelique Vullings over. Dat betekent dat ik 22 uur per week besteed aan projecten rondom collectieve preventie. Denk aan Dit is IK!, 18+ en dan, jeugdnetwerk 12+, Jonge Mantelzorgers, Online Jongerenwerk, Platform Let’s talk about etc.

Daarnaast ben ik nog schooljongerenwerker bij PowerUp073, de organisatie voor het jongerenwerk in ’s-Hertogenbosch. Hier zorg ik voor een laagdrempelig contact met jongeren van het Dieze College (voorheen de Rietlanden) dit doe ik op dit moment elke woensdag en donderdag van 10.45 uur tot 14/15.15 uur. Verder ben ik héél flexibel en mag en kan je me altijd bereiken voor alles en niets.

Wat zijn mijn contactgegevens
Telefoonnummer: 06-11855625
E-mail: pepijngiesbers@welzijnvught.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pepijn-giesbers/

Wat zijn mijn werkdagen
Mijn werkdagen zijn nog nader te bepalen. Ik kom van een 54+ urige werkweek dus met mijn 31 uur is het nog opnieuw herindelen van mijn tijd. Wat mij betreft kan je mij 24/7 bellen/appen en je ziet vanzelf hoe snel ik reageer.

Wanneer spreek ik jou? Graag doe ik eens een goede bak koffie/thee samen