Geen vervoer naar vaccinatie? ANWB AutoMaatje helpt!

Geen vervoer naar vaccinatie? ANWB AutoMaatje helpt!

Heb je een oproep gekregen voor de boostervaccinatie, maar kun je niet zelf naar de vaccinatielocatie komen en je woont in Vught, Cromvoirt of Helvoirt? ANWB AutoMaatje helpt!

Inwoners van 80 jaar en ouder zijn uitgenodigd om de extra prik te halen. Het doel is om zoveel mogelijk ouderen voor het einde van het jaar een booster aan te kunnen bieden. ANWB AutoMaatje helpt daarbij door mensen die minder mobiel zijn naar hun bestemming te brengen, ook naar locaties buiten uw gemeente, zoals  bv. Boxtel. Indien gewenst loopt de chauffeur ook mee naar de plek waar je de vaccinatie krijgt.

Tijdens de rit wordt rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM. Dat betekent dat er een mondkapje gedragen wordt en dat de auto geventileerd en ontsmet wordt.

De chauffeurs van AutoMaatje zijn vrijwilligers en rijden met eigen auto, tegen een onkostenvergoeding van € 0.30 per km.

Heb je vervoer nodig, bel dan minimaal 2 werkdagen van tevoren, zo mogelijk graag eerder, tussen 9.00 en 13.00 uur (ma. t/m vr.) naar ANWB AutoMaatje, telefoonnummer 073 – 206 8140.