Koffie-ochtenden Mariaplein e.o.

Iedere tweede woensdag van de maand is er een koffie-ochtend bij tafeltennisvereniging PJS, georganiseerd door de vrijwillige Wijkondersteuner Adrie en opbouwwerker Julia van Welzijn Vught. Iedereen is van harte welkom om elkaar gezellig te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of thee.

Het is een plek om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken, nieuwe mensen te leren kennen, etc. Ook willen we kijken of er behoefte is om andere activiteiten samen te organiseren, zoals samen spelletjes spelen, creatieve activiteiten, informatieve bijeenkomsten rondom bepaalde thema’s of andere leuke ideeën. Heb jij zin om langs te komen en een praatje te maken? Iedereen is van harte welkom.

De koffie-ochtenden zijn op 8 november en 13 december 2023, 10 januari, 14 februari, 13 maart en 10 april 2024. Ze vinden plaats van 10.00 tot 11.30 uur bij tafeltennisvereniging PJS, Deken van Ossstraat 1, Vught. Wil je meer weten over de koffie-ochtenden? Neem contact op met: Welzijn Vught, Julia Dabekaussen,
06-21 10 16 98, info@welzijnvught.nl