Op zoek naar vrijwilligers?

Ben jij namens een vereniging of stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Op Vughtvoorelkaar zijn veel vrijwilligers in gemeente Vught aangemeld. Graag leggen wij uit hoe je makkelijk, snel en gratis met hen in contact komt.

Helaas merken we dat steeds meer verenigingen, stichtingen en organisaties in Vught e.o. een tekort aan vrijwilligers melden. Aan sommige oorzaken kunnen we niet veel doen , zoals de krapte op de arbeidsmarkt en de vergrijzing, maar met Vught voor elkaar grijpen we alle kansen aan die er liggen om het voor vrijwilligers makkelijker en leuker te maken.

Op Vughtvoorelkaar zijn er nog nieuwe vrijwilligers in jouw buurt, die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Zo kom je makkelijk met hen in contact:

  1. Maak een account aan
  2. Plaats vrijwilligersvacatures
  3. En/of reageer direct op vrijwilligers

Het is in 5 minuten gepiept, gratis en vrijblijvend. Dus probeer het eens!

Op Vughtvoorelkaar vind je nog veel meer: vacature schrijftips, een complete e-learning vrijwilligers werven, informatie over vrijwilligersbeleid en we geven je ook graag advies op maat.

Vughtvoorelkaar voert tevens een campagne “Ben JIJ?” waarmee we meer aandacht willen vragen voor het doen van vrijwilligerswerk. De komende tijd zullen we deze campagne veel aandacht gaan geven en hopen wij veel nieuwe potentiële vrijwilligers naar ons platform te krijgen. En dit kunnen DE nieuwe vrijwilligers voor jouw vereniging of stichting zijn. Meer informatie over de campagne “Ben JIJ?” vind je op:  https://www.vughtvoorelkaar.nl/ben-jij

Heel veel succes met het vinden van nieuwe vrijwilligers. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Team Vughtvoorelkaar, info@vughtvoorelkaar.nl