Sportkleding Weggeefbeurs

Er kan weer worden ingezameld!
Na drie succesvolle edities van de Sportkleding Weggeefbeurs in 2018, 2019 en 2021 organiseren we ook in 2022 weer een Weggeefbeurs. De Sportkleding Weggeefbeurs wordt gehouden op donderdagavond 8 september.

Sportkleding weggeefbeurs
Voor sommige mensen is het financieel niet haalbaar om naast het lidmaatschap ook te zorgen voor geschikte sportkleding. Tevens zie je bij veel mensen dat er goede en/of bijna nieuwe sportkleding in de kast ligt, waar niets meer mee gedaan wordt.
We zamelen sportkleding, sportschoenen en sportattributen (zoals tennisrackets, hockeysticks, etc.) in, om 8 september aan te bieden tijdens de Weggeefbeurs. Mensen die het kunnen gebruiken, kunnen dan gratis geschikte kleding, schoenen en attributen uitzoeken en meenemen.

Inzamelen
Om voldoende sportkleding en -schoenen te kunnen aanbieden, moeten we natuurlijk voldoende spullen inzamelen. Dit doen we op speciale inzamellocaties. Op deze inzamellocaties staat een winkelwagentje waar u spullen in kunt doneren. De inzamellocaties zijn:

Vught:
Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’, Lidwinastraat 12c – 15 juni t/m 28 augustus
Theater de Speeldoos, Vliertstraat 6 – 20 juni t/m 9 juli

Helvoirt:
HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 – 15 juni t/m 15 juli

Cromvoirt:
Kindcentrum de Leydraad, Kerkweg 2 – 15 juni t/m 15 juli

Sportverenigingen:
Vughtse Sportclub Prins Hendrik
HC MOP
Zwaluw V.F.C..

Wij kunnen ook nog hulp gebruiken bij het sorteren/ uitzoeken en op de dag van de Sportkleding Weggeefbeurs zelf. Kom jij ons team versterken? Kijk op: www.vughtvoorelkaar.nl/sportkledingweggeefbeurs voor meer informatie.