Vughtse MEIDENMANIFEST ‘Jij bent mooi’!

Maar liefst 4 jonge vrijwilligsters van Elzenburg organiseren deze dag onder begeleiding van Angelique Vullings, jongerenwerker bij Welzijn Vught. Ze willen graag leeftijdsgenoten met behulp van dit meidenmanifest duidelijk maken dat iedereen de moeite waard en mooi is!

Op het programma staat een workshop elementaire zelfverdediging, visagie en een interactieve voorlichting over gevaarlijke liefde van Humanitas. Daarlangs is er een gezellige jaren 80 en 90 chillhoek waar meiden tussen de workshops door gezellig met zijn allen kunnen relaxen.

De dag begint om 12:15 uur en eindigt om 18:00 uur en vindt plaats in de Elzenburg. Alle meiden vanaf het voortgezet onderwijs zijn welkom, dus dat mag je zeker niet missen! De entree is gratis. Verzekerd zijn van een plekje bij de vele workshops? Schrijf jezelf dan van tevoren in via de website van Welzijn Vught en mis geen enkele workshop.


Wil je je aanmelden mail naar a.vullings@welzijnvught.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Op welke school zit je:
E-mailadres:

Wie kunnen we bellen in geval van nood op 24 april:
Naam:
Telefoonnummer:

Neem je een vriendin(nen) mee? Gezellig! Dan doen wij ons best ervoor te zorgen dat jullie samen in een groepje komen te zitten.
Naam en achternaam van je vriendin(nen):
Let op: alleen je vriendin(nen) die zich ook ingeschreven heeft via deze website, kunnen we meenemen in de inschrijving)