Vughtvoorelkaar - Matchpoint

Ben JIJ? Dat is het thema van de campagne van Vughtvoorelkaar. Op ons platform kun je naar aanleiding van 5 verschillende talenten op zoek gaan naar vrijwillige inzet of burenhulp in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. www.vughtvoorelkaar.nl/ben-jij

Spreekuur Vughtvoorelkaar – Matchpoint
Is het voor jou niet zo makkelijk om via een website informatie te zoeken over vrijwillige inzet? Of wil jij geholpen worden bij het zoeken van een maatje of iemand die jou kan helpen met een klein klusje? Dan is er het spreekuur van Vughtvoorelkaar – Matchpoint. Dit is zowel in Vught als in Helvoirt mogelijk.

Waar zijn de spreekuren:
– Vught. Op dinsdag is het spreekuur van 14.00 tot 17.00 uur in DePetrus. Je vindt de medewerker aan de leestafel meteen links bij binnenkomst in DePetrus.
– Helvoirt. Op dinsdag is het spreekuur van 10.00 tot 12.00 uur in het HelvoirThuis. Je vindt de medewerker in Lokaal 30.

Heb je andere vragen of interesse in Vughtvoorelkaar?
Neem eens een kijkje op ons digitaal platform www.vughtvoorelkaar.nl wat er allemaal mogelijk is aan vrijwillige inzet of burenhulp. Voor vragen kun je ons altijd mailen info@vughtvoorelkaar.nl of bellen naar 073 – 656 53 50.