Webinar, een online studiekeuze maken, hoe doe ik dat?

Om jongeren bij hun keuzeproces te ondersteunen, organiseren Jongerenwerk Vught en PowerUp073 samen met studiekeuzecoach Marieke Duijs op donderdag 23 april een online inspiratieavond ‘Een studiekeuze maken, hoe doe je dat?’

Deze inspiratieavond is bedoeld voor jongeren die dit jaar hun studiekeuze moeten maken en die dit in deze coronatijd lastig vinden. Deelname is gratis. Ook ouders zijn van harte welkom om met hun zoon of dochter mee te kijken.

Marieke Duijs, presentator van deze avond, is studiekeuzecoach en begeleidt jongeren die niet goed weten welke studie ze willen gaan doen.
Samen met hen gaat ze op zoek naar hun innerlijke motivatie, interesses en talenten. Hierdoor leren de jongeren zichzelf beter kennen, weten ze wat ze willen en kunnen ze een weloverwogen studiekeuze maken.

Tijdens de online inspiratieavond geeft Marieke handige tools aan jongeren en hun ouders om samen mee aan de slag te kunnen.

Voor meer info over de werkwijze van Marieke, kijk op www.stromendleven.nl

De inspiratieavond wordt gehouden op donderdag 23 april van 20:00 uur tot 21:00 uur. Wil je deelnemen aan de avond? Klik dan hier en meld je aan.

Mocht de link niet werken, ga dan naar www.powerup073.nl en zoek op Webinar.