Praktische hulp (tuin, klus, verhuis, fietsproject, etc)

Info voor de cliënt:

Ben je zelf niet (meer) in staat om de tuin te harken, kapstok op te hangen? Is er geen familie of kennis die dat zou kunnen doen? Dan kun je jouw vraag neerleggen bij de hulpdiensten.

Info voor de vrijwilliger:

Als vrijwilliger bied je praktische hulp en ondersteuning aan mensen die niet (meer) in staat zijn de betreffende dagelijkse handelingen zelf uit te voeren. Het verlenen van deze hand- en spandiensten heeft als doel een bijdrage te leveren aan het zo lang en prettig mogelijk zelfstandig blijven wonen. De vrijwillige hulpdiensten bestaat uit de volgende diensten: klussendienst, tuindienst, verhuisdienst, knoppendienst, computerdienst en scootmobieladviseurs. Ben je handig met de boor of vind je het heerlijk om in de tuin te werken, meld je aan bij Welzijn Vught.

Als vrijwilliger biedt je praktische hulp en ondersteuning aan mensen die niet (meer) in staat zijn de betreffende dagelijkse handelingen zelf uit te voeren. Het verlenen van deze hand- en spandiensten heeft als doel een bijdrage te leveren aan het zo lang en prettig mogelijk zelfstandig blijven wonen. De vrijwillige hulpdiensten bestaat uit de volgende diensten: klussendienst, tuindienst, verhuisdienst, knoppendienst, computerdienst en scootmobieladviseurs. Ben je handig met de boor of vind je het heerlijk om in de tuin te werken, meld je aan bij Welzijn Vught.