Wijkpunten

Een huis van de wijk
Net als de Rode Rik2.0 zal ook DePetrus, Vught Noord en in Cromvoirt een huis van de wijk komen. DePetrus zal het huis van Vught worden, bedoeld voor alle Vughtenaren. 

De Rode Rik2.0 zet maandelijks haar deuren open met een gevarieerd activiteitenprogramma. Met voor ieder wat wils. Zoals bijvoorbeeld: creatieve activiteiten, bingo, kaarten, voorlichtingsbijeenkomst over thema’s als gezondheid en veiligheid. Veel is mogelijk. En voor jong en oud.

Wil je helpen bij de activiteiten? Dat kan uiteraard ook.

‘De Huiskamer’ is geopend vanaf 16 januari in de voormalige ruimte van Chopin in de Marktveldpassage. Bezoekers worden hier gastvrij ontvangen door vrijwilligers voor een kopje koffie of thee, een praatje en de krant. ‘De Huiskamer” is opgezet door Reinier van Arkel, Woonwijze en Welzijn Vught. Zij merkten dat de ontmoetingsplaats Chopin werd gemist.
‘De Huiskamer’ is iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. ‘De Huiskamer’ wordt gerund door vrijwilligers. Het is echt een plek van, voor en door mensen.