Jonge Mantelzorgers

Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger!

Portrait Two Boys
Disabled Woman Wheelchair With Daughter Family Walking Outside Park

Verwenpakket

'Zonder mij gaat alles mis' Verwenpakket

Maar hoe gaat het dan met jou?

Welzijn Vught heeft aandacht voor de jonge mantelzorger. Wij vinden namelijk dat jij aandacht verdiend omdat je opgroeit in een gezin waar iemand ziek of beperkt is. En niet alleen omdat jij je steentje bijdraagt, maar ook omdat het soms moeilijk kan zijn. Het is daarom zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraag hoe het met je gaat!

Het 'Zonder mij gaat alles mis' verwenpakket is speciaal samengesteld voor jonge mantelzorgers tussen de 10 en 24 jaar uit de gemeente Vught. Als teken van waardering en om jonge mantelzorgers te informeren over hulp die ze kunnen krijgen. Iedereen (dus ook jijzelf) kan een jonge mantelzorger verrassen met het mooie pakket gevuld met gesponsorde cadeautjes.

Het 'Zonder mij gaat alles mis' verwenpakket, kun je aanvragen door te appen, bellen of mailen naar Pepijn Giesbers: 06-11855625 of pepijngiesbers@welzijnvught.nl. En er zijn uiteraard ook gesprekken mogelijk om je ei kwijt te kunnen (en uiteraard draagkracht en last te vergroten) en leuke activiteiten te doen met andere jonge mantelzorgers.