Mantelzorg Netwerk Vught

Het netwerk deelt ervaringen en kennis met elkaar, bundelt krachten en werkt samen. Met als doel om alle mantelzorgers zo goed mogelijk te helpen, te bereiken, te informeren en te ondersteunen.

Het Mantelzorg Netwerk Vught bestaat uit 22 organisaties en mantelzorgers uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt. Zij maakten samen een plan van aanpak. Zie hieronder: 

Plan van aanpak Mantelzorg Netwerk Vught

Mantelzorg Netwerk Vught Werkplan 2023 Versie Februari

Mantelzorg Netwerk Vught Werkplan 2023 Versie Februari (pptx)
;

Nieuwsbrief Mantelzorg

Welzijn Vught brengt 4 keer per jaar een nieuwsbrief uit vanuit het Mantelzorg Netwerk Vught voor iedereen die met mantelzorg en mantelzorgers te maken heeft.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan via mantelzorgvught@welzijnvught.nl

Wegwijzer

Er is een groot aanbod van ondersteuning, cursussen, activiteiten en hulp voor mantelzorgers. Op dit moment zijn we hard aan de slag om de weg naar dit aanbod te verbeteren. Op de website van Wegwijs+ en Mantelzorg.nl vind je veel informatie.

Zodra deze 'wegwijzer' klaar is, maken we dit bekend.

Mantelzorgpluim

Zorg jij regelmatig en vrijwillig voor iemand in je omgeving?
Aan iemand in de familie, een vriend of een kennis? Dan ben je een mantelzorger. We zien hoe belangrijk je bent. Daarom wil de gemeente Vught mantelzorgers die voor iemand in onze gemeente zorgt graag in het zonnetje zetten. Dat doen we met de Mantelzorgpluim. Dat is ook dit jaar een VVV-bon.

Mantelzorgpluim aanvragen vanaf september
In de Nieuwsbrief, van het Mantelzorg Netwerk Vught, in september staat de link voor aanmelding. Ook in het Klaverblad staat informatie over het aanmelden voor de mantelzorgpluim.

De mantelzorgers die vorig jaar een mantelzorgpluim ontvangen hebben, ontvangen ook nog een brief van de gemeente hierover.