Vrijwillige HulpDiensten

Ben jij handig met een boor? Of heb je juist wat kennis van computers? Dan kun jij je buurtbewoners helpen! De vrijwillige hulpdiensten bestaan uit de volgende diensten: klussendienst, knoppendienst (telefoon/tv/etc.), boodschappendienst en Telefooncirkel. 

 

 

Hulp nodig met een klusje in huis?

Heb je hulp nodig met een klusje in huis? Of zoek je iemand met kennis van computers? Dan kunnen wij jou helpen! 

Hoe werkt het?
Wanneer je hulp nodig heeft, stuur een mail naar vhd@welzijnvught.nl. met jouw gegevens en een korte omschrijving van de hulp die je nodig hebt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de hulp te regelen. 

Onze vrijwilligers helpen jou graag. De kosten van de klussendienst bedragen € 2,50 contant.

Wil je vrijwilliger worden voor de vrijwillige hulpdiensten?

In de praktijk wordt het werk zo verdeeld, dat je gemiddeld eens in de vijf weken een dienst hebt. In die week kun je gebeld worden met de vraag een bewoner in de buurt te helpen met een klusje of advies. De afspraak met die bewoner maak je zelf, op een moment dat het jou ook goed uitkomt. Je hebt dus altijd de controle over je eigen agenda. De beloning zit hem vaak in een kopje koffie en een praatje, wat de bewoners ook altijd erg fijn vinden!

Iets voor jou?

Lijkt dit iets voor jou? Meld je dan aan als vrijwilliger! Laat je gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen we contact met je op. Voor je aan de slag gaat, spreken we je dan nog persoonlijk, om er zeker van te zijn dat jij precies weet wat er van je verwacht wordt.