1ste onthulling kunstwerken Zonneheuvel

Bij de buurtborrel in februari was het spannend, zouden er wel mensen komen met al die storm… het viel mee, veel buren kwamen, er was veel gezelligheid en mooie gesprekken vonden plaats. Daar ontstonden de ideeën, de inspiratie voor deze kunstwerken.

Weer was het spannend… zouden mensen wel komen met deze hitte?! En ja hoor de buurt is betrokken bij elkaar. Erg mooi! Deze eerste twee kunstwerken stonden in het teken van tolerantie, samenwonen met elkaar in een buurt, juist met iedereen compleet verschillend. En de ander geïnspireerd door en gemaakt met kinderen, wat is voor hen belangrijk en waar vinden ze dat in de wijk? Samen maakten ze een pop-up boek, dit werd vertaald tot een werk dat buiten bezichtigd kan worden, en ontwikkelden ze een alfabet/lettertype dat iedereen kan downloaden en gebruiken: www.tazonnimeck.jouwweb.nl

Op zondagmiddag 17 juli is de onthulling van de volgende twee werken.

Mede mogelijk gemaakt door de kunstenaars: Jan-Hein Arens en Angelique Kleijne. En door samenwerking met: Charlotte van Beuningen – Woonstichting, Plaza Cultura, Cultuurfonds Noord-Brabant, Postcode Loterij Buurtfonds, MOVE Vught, Wijkondersteuners Vught, Carola Mokveld, Koninklijke Visio De Vlasborch en Welzijn Vught.