Burendag - maak van elk moment van het jaar een feest!

Bij Welzijn Vught zijn we groot fan van Burendag, maar laten we eerlijk zijn: waarom zou je het beperken tot één dag? Samenleven kan het hele jaar door een feest zijn! Een gezellige koffiemiddag, een buurtspelletjesdag, een gezamenlijke opruimactie: elk moment is perfect om iets leuks te doen met je buurt.

Heb je dit jaar Burendag gemist? Geen stress! Weet dat je áltijd activiteiten kunt organiseren die buren samenbrengen, en wij van Welzijn Vught staan klaar om je daarbij te helpen. Of je nu ideeën zoekt, praktische ondersteuning nodig hebt of gewoon wilt sparren over wat er mogelijk is – wij denken graag met je mee.

Wil je alvast plannen maken voor Burendag volgend jaar? Fantastisch! Maar waarom wachten? Je kunt elk moment van het jaar iets moois organiseren in jouw buurt. Samen een moestuin beginnen, een buurtpicknick in het park, of een straatfeest om iedereen weer eens bij elkaar te brengen – de mogelijkheden zijn eindeloos. En je hoeft het niet alleen te doen, wij ondersteunen je waar nodig.

Dus zet de stap, bel aan bij je buren en start vandaag nog met een initiatief dat de buurt dichter bij elkaar brengt. Welzijn Vught staat klaar om je te helpen met inspiratie, ideeën en ondersteuning. Samen maken we van jouw buurt een plek waar iedereen zich thuis voelt – het hele jaar door!

Mocht je helaas geen goed contact hebben met de buren, weet dat je dan gebruik kunt maken van Buurtbemiddeling, Lees hier meer over op: Buurtbemiddeling | Welzijn vught