Buurtondersteuner organiseert gezellig samenzijn bij koffie-ochtenden

Net als afgelopen jaar is er ook in 2024 iedere tweede woensdag van de maand een koffie-ochtend bij tafeltennisvereniging PJS, georganiseerd door de vrijwillige buurtondersteuner Adrie en opbouwwerker Julia van Welzijn Vught. Iedereen is van harte welkom om elkaar gezellig te ontmoeten onder het genot van een bakje koffie of thee. Let op: de tijd is gewijzigd. In 2024 zullen de koffieochtenden van 10.30 - 12.00 uur zijn. Tussen die tijden kun je binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Dit is een moment om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en/of nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens de nieuwjaars-koffieochtend was het erg gezellig. Dames en heren uit omgeving Mariaplein én van de Heun/het Heunpark schoven aan. Genoeg te vertellen met elkaar! Ook kon er genoten worden van een dansende peuter en gezellig lachende baby. Want ook ouders met hun jonge kindjes zijn van harte welkom. Heb jij zin om langs te komen en een praatje te maken, jouw vragen te stellen of jouw ideeën te delen? Iedereen is van harte welkom en zal warm ontvangen worden.

De koffie-ochtenden zijn op 14 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december. Ze vinden plaats van 10.30 tot 12.00 uur bij tafeltennisvereniging PJS, Deken van Ossstraat 1, Vught. Voor een kop koffie/thee vragen we een bijdrage van 50 cent om deze activiteit te kunnen blijven organiseren. Wil je meer weten over de koffie-ochtenden? Neem contact op met: Welzijn Vught, Julia Dabekaussen, 06-21101698, info@welzijnvught.nl