DO - Bewegen is leuk!

Nadat we tijdens de afgelopen DO bijeenkomsten veel leefstijl thema’s hebben besproken via Teams, organiseren  we in navolging van de vorige bijeenkomst op 7 mei 2021 bij De Scheve Schup in Halder weer een actieve bijeenkomst! We gaan tijdens de bijeenkomst van vrijdag 4 juni een rondje IJzeren Man wandelen.

Bewegen is leuk!

Dat kan prima in je eentje maar met een maatje is misschien net wat gezelliger en daarnaast help je elkaar in beweging te blijven.

Dit keer loopt een medewerker van MOVE Vught mee. Hij/zij legt onder andere uit wat een sportmaatje voor jou kan betekenen. Via MOVE kun je in contact komen met een sportmaatje waar je samen sportieve activiteiten mee kunt doen op diverse beweeglocaties in Vught. Dit is een mooi initiatief als je het bijvoorbeeld lastig vindt om  in je eentje te sporten.

In ieder geval lopen wij 4 juni aanstaande samen! We passen ons aan elkaar aan zodat iedereen mee kan wandelen. We gaan op de fiets en we verzamelen om 9.00 uur bij DePetrus. Met een pitstop bij De Kruishoeve waar we met zijn allen een lekker bakje koffie of thee gaan drinken. Heb je zin om mee te wandelen? Aanmelden kan zoals altijd via info@welzijnvught.nl of 073-6565350.