Do bijeenkomst "Wat vertellen je voeten?" van 6 mei jl

Op 6 mei jl was de DO bijeenkomst “Wat vertellen je voeten?”. Deze interactieve bijeenkomst werd gegeven door Frank van Run van Well-Zijn in Vught.

Als eerste liet hij aan de hand van wat foto’s zien wat bepaalde soorten schoenen met je voeten doen en vertelde hij hoe belangrijk het is om je voeten goed te verzorgen en de aandacht te geven die ze verdienen.

Daarna kwam het interactieve deel van de bijeenkomst. Van twee deelnemers las Frank de voeten. Dit was super interessant. Aan de stand van de voeten en tenen kan Frank lezen welke persoonlijke eigenschappen iemand heeft. Dit zorgde voor een paar eye openers maar ook voor veel herkenning.

In zijn praktijk te Vught geeft Frank o.a. voetreflexzone therapie. Deze voetreflexzone therapie is een wetenschap die ervan uitgaat dat er onder de voeten reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Als er lichamelijk of geestelijke klachten zijn, kunnen deze behandeld worden door middel van reflexzone therapie. De basisgedachte van voetreflexologie is dat de voeten een afspiegeling vormen van het totale lichaam. Door de voet te behandelen, behandel je de corresponderende gebieden.

Vind je dit thema interessant en wil je er meer over te weten komen, kijk op de website Well-Zijn van Frank van Run voor meer informatie. Of bel naar 06 50605563.