DO: 'Gelukkig zijn, hoe doe je dat?'

Bijeenkomst DO over “Gelukkig zijn hoe doe je dat?”

Bij geluk denken we al snel aan een euforisch gevoel of dat ons leven van een leien dakje gaat en je blij door het leven huppelt. Maar wat is gelukkig zijn nu echt. Wat is het werkelijke geluksgevoel?
Zijn sommige mensen voor het geluk geboren en anderen niet? Zit het in je genen? Is geluk maakbaar? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn…. kan je gelukkig zijn in tijden van crisis.

Jeanette Bos neemt je graag mee in haar verhaal waarin zij je laat zien dat er meer mogelijk is dan je wellicht zou denken en dat je ondanks en misschien wel dankzij tegenslag gelukkiger in het leven kunt staan dan nu het geval is. Hoe je leven er ook uitziet er is altijd een ingang om jouw leven een stukje mooier te maken.

Jeannette Bos verzorgt deze DO Bijeenkomst van vrijdag 3 maart om 9.30 uur in de Elzenburg!

Wil je deze workshop bijwonen?  Meld je dan aan via do@welzijnvught.nl of bel naar 073-6565350.

DO (Doet Ontmoet) wordt georganiseerd op initiatief van de GGD samen met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede), ABZ, Kernteam Bestaanszekerheid en Welzijn Vught. Deze bijeenkomsten worden 1 keer in de maand op vrijdagochtend georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is. Elke bijeenkomst komt een ander thema aan bod. Het is gratis!