DO: Hoog sensitiviteit

Op vrijdag 2 februari om 9.30 uur is er weer een DO bijeenkomst. Deze keer staat het thema Hoog sensitiviteit centraal. Het vindt plaats in Elzenburg, Lidwinastraat 12c, Vught.

Hoogsensitiviteit is een (aangeboren) karaktereigenschap. Een mens dat hoog sensitief is, heeft een centraal zenuwstelstel dat verfijnder ontwikkeld is. Vandaar dat prikkels intenser binnenkomen. Dit kan onder andere tot gevolg hebben dat je sneller schrikt, alle details opmerkt, sneller van slag bent, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, over je grenzen gaat, sneller geraakt bent door wat de ander zegt of voelt.

Is het bovenstaande herkenbaar voor jou of voor iemand uit jouw (directe) omgeving of “prikkelt” dit thema jouw nieuws-en leergierigheid? Kom dan langs om te luisteren en samen te praten over hoog sensitiviteit. Heidy Kerste verzorgt deze DO bijeenkomst.

Wil je deze workshop bijwonen? Meld je dan aan via do@welzijnvught.nl of bel naar 073-6565350.

DO (Doet Ontmoet) wordt georganiseerd op initiatief van de GGD samen met Omarmen (ervaringsdeskundigen armoede), ABZ, Kernteam Bestaanszekerheid en Welzijn Vught. Deze bijeenkomsten worden 1 keer in de maand op vrijdagochtend georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is. Elke bijeenkomst komt een ander thema aan bod. Het is gratis!