Even voorstellen: onze onafhankelijke cliëntondersteuners

Ze zijn opgeleid, voorbereid en enthousiast: de onafhankelijke cliëntondersteuners (OCO’s) van de gemeente Vught. Klaar om u te helpen en te ondersteunen bij allerlei vragen waar u tegenaan loopt. Gratis, deskundig en niet verbonden aan de gemeente of een zorgorganisatie. De OCO is er echt voor u.

Of u nu vragen hebt over zorg, geldzaken, wonen, werk of zaken die zich in uw gezin voordoen; een OCO kan u erbij helpen. Ook als u al zorg of ondersteuning hebt of een mantelzorger bent. De OCO kan u helpen als u een moeilijke brief hebt gekregen, bij het doen van een aanvraag of als u het fijn vindt dat iemand met u meegaat naar een gesprek bijvoorbeeld bij de gemeente of met een zorgaanbieder. En er zijn nog veel meer gelegenheden waarbij u een beroep kunt doen op de onafhankelijke cliëntondersteuner. U hoeft er alleen maar om te vragen.

Maakt u kennis met de OCO’s:
Ze staan op de foto met bloemen en een certificaat als bewijs van hun deskundigheid: de OCO’s die in onze gemeente actief zijn. Wethouder Van de Ven was erbij en feliciteerde de vrijwilligers met het resultaat en wenste ze veel succes. Op de foto van links naar rechts: Elvire van Vlijmen, Coen Boers, Louise Schulte, Annie Drogt, Gineke Boom, Karin Wilsens, Rene van Vugt, Helga van Esch, Ad van Delft, Henny Heessels en Jacques Suijskens.

 

 

Neem contact op met de OCO
Op https://bit.ly/3HuYPVB vindt u een actueel overzicht van organisaties die onafhankelijke cliëntondersteuning aanbieden in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

Hulp bij het vinden van een OCO
Vindt u het fijn als iemand u helpt bij het vinden van een OCO? Neem dan contact op met Wegwijs+ en bel: 073 658 07 50.