Fãrã Margini presenteert een groots kinderfestival

Ouders zijn uitgenodigd om op gepaste afstand de reis te aanschouwen vanuit het horecapaviljoen van de Martinihal. Kinderen hebben gedurende de middag de kans om door middel van nog niet eerder gepresenteerde activiteiten zich grenzeloos te vermaken. Komen jullie ook?

Het reisgenootschap wordt ondersteund door vrijwilligers die al jarenlang deelnemen aan de jeugdweek van Stichting Jeugd Aktief, dit alles ter ere van het 66-jarige jubileum van Dommelboarzedurps carnaval. Debby van Gemert, een van de initiators van hét leukste Vughtse kinderevenement van het jaar: “Tijdens een gezellige avond van Jeugd Aktief vroeg ik deze organisatorische toppers om mij te steunen met dit initiatief, van alle vier kreeg ik een volmondig ja!”. Op de vraag of er vernieuwende, leuke activiteiten op de planning staan kan Debby tevens met een volmondige “ja” antwoorden.

Wij nodigen jullie uit om ook te komen op 21 maart 2020 vanaf 13.00 uur in de Martinihal te Vught. De dag zal tot 16.00 uur duren. Het evenement wordt ondersteund door de Boerenadel van Dommelboarzedurp.

 

Facebook: Fãrã Margini
Instagram: kinderfestival_fara_margini