Geef je sportkleding nieuw leven

Dit jaar zouden we voor de derde keer op rij een sportkleding weggeefbeurs organiseren. We zamelden sportkleding en -attributen in en organiseerde aan het begin van het schooljaar (en dus het nieuwe sportseizoen) een weggeefbeurs. Op deze manier konden mensen die onvoldoende financiële middelen hebben toch het seizoen laten starten met ‘nieuwe’ en goedpassende sportkleding, sportschoenen en/of bijvoorbeeld een tennisracket of hockeystick.

Dat er behoefte aan is, bleek wel uit de opkomst van de afgelopen twee jaar. Daarom wilden we uiteraard dit jaar de derde editie van de weggeefbeurs organiseren.

Aangepast vorm vanwege het coronavirus

Net als voor heel veel andere evenementen kan de weggeefbeurs niet plaatsvinden zoals we dat gewend waren. Gezien de noodzaak hebben we besloten om de weggeefbeurs niet af te gelasten maar op een andere manier in te richten. Meer gericht op de vraag waarbij we later het aanbod proberen te zoeken.

Werkwijze weggeefbeurs 2020

  1. Kunt u, of uw kind, niet sporten omdat u (tijdelijk) geen geld hebt voor sportkleding en/of sportmaterialen?
  2. Meld u aan via ‘Vught voor elkaar helpt’
  3. Geef voor 1 juli door wat u nodig heeft. Let op dat u de juiste maat doorgeeft.
  4. Wij doen onze uiterste best om te vinden wat u zoekt. We laten dit voor 23 augustus weten.

Contactgegevens

Wat u nodig heeft kunt u telefonisch of per mail doorgeven.

Telefonisch: 06-51 86 66 60. Bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur.

Per mail: sportkledingbeurs@gmail.com. Vermeld hierbij: 1. Uw naam. 2. Uw telefoonnummer. 3. Wat u nodig heeft + juiste maat.


Ik heb sportkleding beschikbaar, hoe kan ik het afgeven?

We zijn super blij met alle mensen die iedere keer weer hun sportkleding doneren. De weggeefbeurs is inmiddels zo ingeburgerd dat verschillende leden van de werkgroep worden aangesproken wanneer de weggeefbeurs weer plaatsvindt en waar ze de spullen kunnen doneren.

Aan iedereen die sportkleding en/of sportmaterialen beschikbaar hebben, willen we vragen deze nog even te bewaren. Na 1 juli gaan we bekendmaken wat we zoeken en hopelijk kunnen we op deze manier weer veel mensen blij maken.

Ondanks deze lastige tijd hopen wij op deze manier toch ons steentje te kunnen bijdragen zodat iedereen in het nieuwe sportseizoen goed en sportief gekleed van start kan.

De sportkleding weggeefbeurs is een initiatief van Welzijn Vught, Kernteam Bestaanszekerheid en MOVE Vught.