Geheugenwijzer bij dementie in Vught

De Geheugenwijzer bij dementie is een hulpmiddel voor mensen die te maken krijgen of hebben met dementie. De wijzer geeft informatie over gepaste zorg en/of ondersteuning en helpt u om goed de weg te vinden in Vught. De geheugenwijzer is gebaseerd op vragen en antwoorden, is bondig en concreet en bevat heel wat communicatietips.

Dementiewijzer toegankelijk voor iedereen 

Vooral in deze onzekere tijd, vinden we het belangrijk dat de Geheugenwijzer bij dementie voor iedereen toegankelijk is. Daarom is het mogelijk om de Geheugenwijzer digitaal te bekijken of te laten bezorgen. Wilt u de Geheugenwijzer laten bezorgen? Vraag dit dan aan bij Vught voor elkaar helpt! via tel. 06-51 86 66 60 op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt de Geheugenwijzer digitaal bekijken op https://welzijnvught.nl/dementie/. 

Behoefte aan een luisterend oor 

Hebt u vragen over dementie, toelichting nodig over de Geheugenwijzer bij dementie en/of behoefte aan een luisterend oor, neem dan contact op via tel. 06-51 86 66 60. U wordt dan teruggebeld door een vrijwilliger van de geheugenbibliotheek.