Mantelzorgers in 't Zonnetje

MANTELZORGERS IN ‘T ZONNETJE
Vraag nú de Mantelzorgpluim aan

Bied je regelmatig vrijwillig hulp aan iemand in de familie, een vriend of een kennis? Bijvoorbeeld door te helpen met de administratie of de boodschappen? Of zorg je vaak voor een oudere? Of zorg je intensief voor je kind met een beperking? Dan ben je een mantelzorger. Wat fijn en bijzonder dat je dit doet.

We kunnen ons voorstellen dat dit soms veel van je vraagt. Ook al doe je dit vanuit een warm hart. Naast een zo goed mogelijke ondersteuning, willen we mantelzorgers in het zonnetje zetten. Dat doen we met de Mantelzorgpluim: een cadeautje in de vorm van een VVV-cadeaubon die je in verschillende winkels in heel Nederland kunt uitgeven. We reiken de Mantelzorgpluim uit op de Dag van de Mantelzorg, op 10 november 2023.

Vraag de Mantelzorgpluim nú aan
Je kunt de Mantelzorgpluim aanvragen als je zelf zorg ontvangt (zorgvrager), of als mantelzorger zelf. Je vraagt de pluim aan door op onderstaande link te klikken. Je kunt de Mantelzorgpluim ook schriftelijk aanvragen. Bel naar Welzijn Vught: 073-6565350. Zij sturen je dan een formulier met antwoordenvelop toe.

Mantelzorgpluim 2023 (office.com)