Podcast voor en door Vughtse jongeren

Hey, kom jij uit de gemeente Vught? En ben je tussen de 14 en 25 jaar? Dan is dit misschien wel leuk voor jou!

Wij willen dat jongeren uit Vught zich laten horen. Daarom gaan wij een podcast maken waarin jullie aan het woord komen. We willen dit samen met jullie helemaal gaan ontwikkelen.

Bij het maken van een goede podcast komt heel wat kijken en hiervoor zijn we op zoek naar jonge mensen met verschillende interesses en talenten die nodig zijn om een gave podcast te maken. Jullie bepalen! Naast het maken van een podcast willen we ook andere projecten gaan starten op het gebied van (social) media. En (social) media is nogal een breed begrip. Je hebt natuurlijk de technische kant van het verhaal, maar ook mensen die het gezicht zijn van de media. En wij zoeken het allemaal.

Op dinsdag 19 maart om 17.00 uur nodigen we iedereen uit voor een kennismaking en een brainstormsessie in Jongerencentrum Elzenburg. Wij zorgen voor een drankje en heerlijke pizza’s, dus geef thuis meteen even door dat je hier blijft eten. Inschrijven kan tot en met dinsdag 12 maart via: https://elzenburg.com/activiteiten/jeugd/podcast-brainstormsessie-met-pizza

Wij zijn o.a. op zoek naar: podcasthosts, editors, geluidstechnici en creatieve mensen voor het format en de inhoud van de podcast.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door: NOVO3, Jongerenwerk Vught, Elzenburg, Plaza Cultura en Huis73.