Welzijn Vught zoekt vrijwilligers voor hulp aan anderen

Heb je interesse om als vrijwilliger een bijdrage te leveren in onze gemeente? Welzijn Vught nodigt je uit op 22 mei voor een heuse speeddate. Je maakt kennis met de medewerkers, andere vrijwilligers en met mensen uit de gemeente, die gebruik maken van de diensten van Welzijn Vught. 

Er zijn 2 rondes: van 16.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur. De medewerkers en vrijwilligers van Welzijn Vught zijn aanwezig om u te verwelkomen en te informeren. Meld je aan, zodat we weten of we op je mogen rekenen. De bijeenkomst vindt plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg (Lidwinastraat 12-c, 5262 EP Vught).

meld je aan

Verbinder en motivator 

Welzijn Vught is actief in Cromvoirt, Helvoirt en – uiteraard – Vught. Welzijn Vught maakt het mogelijk dat inwoners elkaar helpen en elkaar weten te vinden. Welzijn Vught is de verbinder tussen de hulpvrager en vrijwilliger. “We vinden elkaar op een gelijkwaardige manier, blijven samen in gesprek, leren van elkaar. “Kortom, we hebben aandacht voor elkaar”, aldus Manal Fares, coördinator maatschappelijke begeleiding statushouders.

Over Welzijn Vught
Bij Welzijn Vught zijn ruim 180 vrijwilligers actief bij allerlei activiteiten. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we veel uiteenlopende activiteiten en diensten voor onze dorpsgenoten realiseren. Bij Welzijn Vught kun je jezelf op verschillende manieren inzetten als vrijwilliger. Er is voor ieder wat wils, want je moet het natuurlijk zelf ook leuk vinden! Op dit moment zoeken we met name vrijwilligers voor: de hulpdiensten zoals bijvoorbeeld boodschappenhulp, klussendienst en computerdienst en de maatschappelijke begeleiding van nieuwkomers, maar ook vrijwillige wijk- of dorpsondersteuners.

 Voor elke vrijwilliger de juiste klus
Jouw kwaliteiten en agenda kunnen we aansluiten bij een van bovenstaande functies. We gaan hierover graag met jou in gesprek tijdens de speeddate. Aanmelden kan via onderstaand formulier of telefonisch via het algemene nummer van Welzijn Vught: 073 – 65 65 350.

Aanmelding Speeddate 22 mei

    Meld je aan voor een van onderstaande tijden. Je bent van harte welkom in de Elzenburg in Vught.