Sportkleding Weggeefbeurs

Het leek ons dan ook goed om iedereen de informeren over de stand van zaken. Wij zijn voornemens om na de zomervakantie de Sportkleding Weggeefbeurs te organiseren. Uiteraard moet hiervoor sportkleding worden ingezameld, de inzameling zal pas plaatsvinden wanneer dit weer verantwoord is.  De bekendmaking van de inzamelmomenten én de datum van de weggeefbeurs zullen zo snel mogelijk gecommuniceerd worden door de organiserende partijen (Kernteam Bestaanszekerheid Vught, Welzijn Vught en MOVE Vught).

Heb je sportkleding, sportschoenen en/of sportattributen om te doneren? Dan willen we je vragen om ze nog even te bewaren tot er groen licht is om ze in te zamelen.

Opslag

De weggeefbeurs moet een jaarlijks terugkerend initiatief worden. Voor het inzamelen van de kleding willen we dit jaar kledingbakken aanschaffen (bestickerde kliko 240L). Deze moeten na de inzameling opgeslagen worden. Bij gebrek aan eigen opslagruimte, zijn we op zoek naar geschikte opslag. Kun jij opslag bieden of weet je een locatie waar we dat kunnen doen, dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken via info@movevught.nl.