Sportkledingbeurs zoekt vrijwilligers!

Dit jaar organiseren wij opnieuw de sportkledingbeurs. Op donderdag 8 september dit keer. Wij zijn hiervoor op zoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden: 

 1. Het inzamelen van de kleding
Dit gebeurt bij de sportclubs vanaf 1 mei. Zij organiseren zelf in de inzameling. 

Op de verschillende andere locaties in Vught zamelen we in van 15 juni – 15 juli. Wie wil een keer aanwezig zijn bij dit inzamelen? Dagen en tijden worden nog met de betreffende locaties (Elzenburg (woensdagen), Speeldoos, HelvoirThuis en Cromvoirt) afgestemd. Maar je kan nu vast aangeven of je dit leuk vindt om te doen. 

 2. Het uitzoeken van de kleding
Vanaf ongeveer 2 weken vóór de beurs moet alle kleding uitgezocht worden. Hiervoor hebben we veel tijd en veel mensen nodig. Wie wil helpen? Ken je misschien iemand anders die wil helpen? Geef het door!!!! 

 3. Het uitdelen van de kleding
Op de avond zelf, vanaf 17.00 uur (beurs start om 18.00 uur) hebben we alle handen nodig die we kunnen vinden. Dit om de beurs in goede banen te leiden. Wie komt ons helpen? 

Heb je interesse om mee te helpen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Welzijn Vught door een mailtje te sturen naar: info@welzijnvught.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.