Terugblik DO bijeenkomst over kleuradvies

De DO bijeenkomst was op 1 april en het thema was dit keer “Kleuradvies” en werd gegeven door Monique Donkers van atelier MoDoLees snel verder waar deze kleurrijke workshop over ging.

Die ochtend liet Monique Donkers vooral zien welke type kleuren het beste bij je passen. Dit deed ze met behulp van 6 verschillende kleurkragen. Door het omhangen van deze verschillende kleurkragen zag je welk effect een kleur op je heeft.

Een aantal dames wilden wel eens weten welke kleuren het beste bij hun zouden passen en werden door Monique geadviseerd. De juiste kleuren laten het geheel van huid, haar en ogen in de kleur overlopen en zij hebben daardoor een corrigerend effect. Het was heel goed te zien welk effect bepaalde kleuren hadden bij de betreffende persoon. Bij sommige dames was de uitkomst heel verrassend en bij anderen juist een bevestiging van waar ze onbewust altijd al voor kiezen. Na het advies kregen ze een persoonlijk kleuren kaartje mee waarmee ze tijdens het winkelen heel bewust de juiste kleuren kunnen uitzoeken.

Wil jij ook ontdekken welke kleuren je mooi staan, waarin je je prettig voelt en waarom? En wil jij ook graag een kleuradvies van Monique Donkers? Kijk dan op haar website voor meer informatie.