Project Vughtse sferen

Recente Hoogtepunten van “Vughtse Sferen 

Bijeenkomst 1: Politiek in het Raadhuis
De aftrap in het Raadhuis met politiek als centraal thema bracht boeiende gesprekken en bevorderde begrip en verbondenheid.

Bijeenkomst 2: Bezoek aan Kamp Vught:
Een indrukwekkende rondleiding bracht niet alleen de geschiedenis tot leven maar versterkte ook het bewustzijn over het belang van kennis en bewustwording.

Bijeenkomst 3: Charlotte van Beuningen | Woonstichting
Bij Charlotte van Beuningen | Woonstichting werden deelnemers verwelkomd door toegewijde mensen die hun bereidheid toonden om te ondersteunen.

Bijeenkomst 4: DePetrus:
Het bezoek aan DePetrus was inspirerend, waarbij waardevolle informatie werd gedeeld over de bibliotheek en haar bijdrage aan de gemeenschap.

Het project “Vughtse Sferen” benadrukt niet alleen kennismaking maar ook het creëren van begrip en verbondenheid. Laten we blijven investeren in deze waardevolle ontmoetingen, waar gesprekken de brug slaan naar meer begrip en een sterke gemeenschap.

Afgerond Participatieverklaringstraject
De afsluitende dag was een uitzonderlijke dag, want de groep nieuwkomers heeft met trots hun participatieverklaringstraject afgerond, met de officiële ondertekening bij het raadhuis. De waardevolle feedback die we hebben ontvangen, stelt ons in staat ons werk voortdurend te verbeteren en te ontwikkelen.

Als kers op de taart sloten we de ochtend af met heerlijke hapjes uit verschillende culturen, een prachtige afspiegeling van de diversiteit in de groep. Het was een feestelijke en smakelijke afsluiting van een inspirerend traject.