Weet jij wat Vught voor Elkaar is?

Vught voor Elkaar is het digitale platform voor vrijwillige inzet en burenhulp. Iedereen die vrijwilligerswerk zoekt en voor iedereen die op zoek is naar een vrijwilliger. Vraag en aanbod op één site voor Vught, Cromvoirt en Helvoirt. In opdracht van de gemeente Vught, beheert Welzijn Vught de website en geeft info en advies aan verenigingen en stichtingen die met vrijwilligers werken.

Lees meer

Ben jij?

Doen jullie ook mee aan de campagne “BEN JIJ?”
Met de campagne BEN JIJ? wil Vughtvoorelkaar het vrijwilligerswerk in de spotlights zetten en mensen kennis laten maken met het vrijwilligerswerk bij jouw vereniging of stichting.

Wat willen we bereiken met de campagne BEN JIJ??
Inwoners van Cromvoirt, Helvoirt en Vught vragen om hun talenten vrijwillig in te zetten voor:

Vrijwilligerswerk binnen jouw vereniging of stichting (gericht op sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie)
Het klaren van een kleine of grote klus binnen jouw vereniging of stichting
Het organiseren van iets nieuws
Het worden van een maatje voor iemand die hier behoefte aan heeft
We kunnen het niet alleen en hebben elkaar nodig.

Doe je mee? Zet jouw vacatures, activiteiten en klussen dan snel op de site www.vughtvoorelkaar.nl/aanmelden Vanaf oktober gaat de campagne van start, zorg dus dat jouw vragen voor die tijd op Vughtvoorelkaar staan.

Wil je alvast een indruk hoe de campagne er online uit ziet:

Klik hier voor een overzicht naar Campagne “BEN JIJ?”
www.vughtvoorelkaar.nl/ben-jij

Bijeenkomst: “Uitleg Vughtvoorelkaar”
Op maandag 2 oktober organiseert het team van Vughtvoorelkaar een avond waarin uitleg wordt gegeven hoe het systeem van Vughtvoorelkaar werkt. Tevens worden er tips gedeeld hoe je het beste vragen kunt plaatsen en aantrekkelijk kunt maken voor potentiële vrijwilligers.

Deze avond vindt plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg vanaf 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Graag aanmelden hiervoor door te mailen naar info@vughtvoorelkaar.nl

Lees meer

Ben Jij Jpg Foto Collage