Welzijn op recept

Ik wil mezelf even voorstellen.
Ik ben Jacqueline van Lokven en sinds 1 oktober 2023 ben ik voor het project “Welzijn op Recept” de Welzijnscoach voor Vught, Cromvoirt en Helvoirt.

Wat is nu “Welzijn op Recept”?

Je zit niet lekker in je vel. Je hebt behoefte aan gezellige contacten en/of meer actief bezig zijn. Of je bent op zoek naar een stukje zingeving. Maar je weet niet hoe je dat kan vinden of veranderen? Welzijn op recept kan je helpen om je beter te laten voelen! Praat erover met de huisarts. Deze kan je dan doorverwijzen naar de welzijnscoach.

 Wat doet een welzijnscoach?

Na de verwijzing van de huisarts, neemt de welzijnscoach Jacqueline contact met je op en komt op huisbezoek of een plek waar jij je prettig voelt. We gaan samen in gesprek en zoeken naar activiteiten die bij jou passen. Dit kan van alles zijn, zoals activiteiten die er zijn in de wijkpunten en bij verenigingen, vrijwilligerswerk, een cursus volgen en nog vele andere mogelijkheden. Wanneer we samen iets passends hebben gevonden, begeleid ik jou bij het aanmelden en het starten daarvan. Ik doe dit de afgelopen maanden al met heel veel plezier en heb al een aantal mensen op weg kunnen helpen.

Wil je meer weten over Welzijn op Recept? Neem contact op met onze welzijnscoach Jacqueline van Lokven.
jacquelinevanlokven@welzijnvught.nl of 06-118 695 97.