Wereld Alzheimerdag 2018 vindt plaats op vrijdag 21 september a.s.

Verhaaltijd
De dag is verdeeld in een ochtend- en middagprogramma. De Geheugenbibliotheek is de hele dag open. Om 10.00 uur wordt u in DePetrus ontvangen met koffie en gebak. Daarna kunt u gaan luisteren naar een verhaal over vroegere tijden. Deze verhaaltijd wordt verzorgd door Bibliotheek Vught.

Infomarkt
Om 14.00 uur heet wethouder Heijboer u welkom. Peggy van der Koelen, nieuwe bestuurder van Vughterstede, opent officieel het middagprogramma. Om 13.30 uur begint de infomarkt in de cursusruimte van de DePetrus. Organisaties laten zien wat zij te bieden hebben aan mensen met dementie, mantelzorgers en familie. Er is een interactieve lezing over bewegen en prof. dr. Tinie Kardol vertelt u meer over waardig omgaan met dementie.

Geheugenbibliotheek
De Geheugenbibliotheek is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met lichte dementie, hun mantelzorgers en familieleden en iedereen die meer wil weten over geheugenproblematiek. Daarnaast is de Geheugenbibliotheek een informatiepunt voor activiteiten voor ouderen in de gemeente Vught.

Komt u ook?
U bent van 10.00 tot 16.30 uur van harte welkom in DePetrus, Heuvel 2, Vught. Voor meer informatie kunt u bellen naar Welzijn Vught: 073 65 65 350.