Vrijwilliger worden bij Welzijn Vught!

Welzijn Vught zoekt vrijwilligers voor hulp aan anderen

Welzijn Vught zoekt mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor anderen in hun buurt. Dat kan op vele manieren, passend bij jou!

  • Er is behoefte aan vrijwillige maatschappelijk begeleiders om nieuwe inwoners te helpen met het leren van de Nederlandse taal;
  • De vrijwillige hulpdienst zoekt nieuwe medewerkers die mensen kunnen helpen met kleine klussen of boodschappen waartoe ze zelf niet (meer) in staat zijn;
  • Welzijn Vught heeft dorps- en wijkondersteuners in de verschillende buurten en wijken van Vught, Helvoirt en Cromvoirt die helpen samen een goede buurt op te bouwen en te behouden.

Voor elke vrijwilliger de juiste klus

Zoals je ziet, is er voor ieder wat wils. Jouw kwaliteiten en agenda kunnen we aansluiten bij een van bovenstaande functies. Heb je zelf al een idee wat je voor een dorpsgenoot zou willen betekenen? Of wil je nog sparren met een van onze coördinatoren, of meer weten over vrijwilliger zijn voor Welzijn Vught? Neem dan contact met ons op! We maken graag kennis en onderzoeken samen waar jij het meest kunt bijdragen.

Aanmelding als vrijwilliger

Wil jij iets betekenen voor een ander in jouw buurt of dorp? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Welzijn Vught. Door onderstaand formulier in te vullen, ben je nog nergens aan verbonden. We nemen eerst contact met je op om te kijken wat je kunt en wilt betekenen voor iemand die hulp nodig heeft.