Jongerenactiviteiten

Het jongerenwerk zet stevig in op preventie, maar ook op recreatieve-, sportieve-, ontmoetings- en culturele activiteiten en meer betrokkenheid van jongeren bij de Vughtse samenleving. 

Wij organiseren voorlichtingsactiviteiten voor jongeren bijv. seksualiteit, groepsdruk, pesten, omgaan met geld, drugs- en alcoholgebruik.  Er worden weerbaarheidstrainingen georganiseerd, etc. Het jongerenwerk werkt intensief met Maurick College, basisscholen, Farent, politie, Novadic-Kentron, GGD, gemeente (Wegwijs+) en evt. andere jeugd- en jongerenorganisaties. Wil je andere jongeren ontmoeten? Wil je ook iets doen voor de jongeren in Vught? Heb je een probleem en kun je nergens terecht, neem dan contact op met het jongerenwerk Vught.

Elke woensdag van 14.00 tot 18.00 uur vindt de Pitstop plaats, een plek waar je bij kunt ’tanken’.  PITSTOP is de plek voor jongeren tussen de 12 en 24 jaar waar je;

  • gratis en vertrouwelijk informatie, advies en hulp kan vragen!
  • even na een rotdag je hart kan luchten
  • jouw ideeën kan laten horen!
  • in alle rust je huiswerk kan maken
  • voorlichting, workshops en trainingen kan volgen die aansluiten bij jouw leefwereld & interesses
Pitstop is een samenwerking met Maurick College en Elzenburg.

Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk! Dat weet jij …… maar dat weet niet lang iedereen. Soms zoek je misschien wel eens naar erkenning, iemand die naar je luistert, of naar dat momentje dat je er even lekker op uit kan gaan! Even weg van alle zorgen.

Meer informatie zie Mantelzorg