Verwenpakket

‘Zonder mij gaat alles mis’ Verwenpakket

Maar hoe gaat het dan met jou?

Welzijn Vught heeft aandacht voor de jonge mantelzorger in gemeente Vught en Cromvoirt. Wij vinden namelijk dat jij aandacht verdiend omdat je opgroeit in een gezin waar iemand ziek of beperkt is. En niet alleen omdat jij je steentje bijdraagt maar ook omdat het soms moeilijk kan zijn. Het is daarom zo belangrijk dat er ook af en toe iemand aan jou vraag hoe het met je gaat!

Het Zonder mij gaat alles mis verwenpakket is speciaal samengesteld voor jonge mantelzorgers tussen de 10 en 24 jaar uit de gemeente Vught en Cromvoirt. Als teken van waardering en om jonge mantelzorgers te informeren over hulp die ze kunnen krijgen. Iedereen (dus ook jijzelf) kan een jonge mantelzorger verrassen met het mooie pakket gevuld met gesponsorde cadeautjes.

Het ‘Zonder mij gaat alles mis verwenpakket, kun je aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen of te mailen met pepijngiesbers@welzijnvught.nl.

Aanmelding ‘Zonder mij gaat alles mis’ verwenpakket

Ken jij of ben jij een jonge mantelzorger? Meld jezelf of hem/haar aan voor het ‘Zonder mij gaat alles mis’ verwenpakket. De jonge mantelzorger ontvangt dan een leuk postpakket thuis met gesponsorde cadeautjes. Vul onderstaand inschrijfformulier in.

Zonder mij gaat alles mis

Verwenpakket
  • Let op: over uw aanmelding zal niet worden gecorrespondeerd met de jonge mantelzorger en derden. Uw gegevens worden enkel gebruikt om een bevestiging van uw aanvraag aan u door te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.