Multiculturele middag in DePetrus 2 juli a.s.

Op zaterdag 2 juli organiseert Welzijn Vught, in samenwerking met Charlotte van Beuningen en diverse anderen, een multiculturele middag in DePetrus. Van 15:00 tot 18:00 uur is iedereen van harte welkom om te komen proeven, kijken, luisteren, meedoen en genieten. Met een heerlijk gevarieerd programma is er van jong tot oud van alles te beleven.

Het idee achter de multiculturele middag is helder: elkaar ontmoeten, van elkaar leren, elkaar inspireren, je laten verrassen en vooral samen een leuke tijd hebben. En dat zie je terug in de enthousiaste samenwerkingen die ontstaan zijn om deze middag te organiseren. Vrijwilligers, medewerkers, bezoekers en deelnemers aan projecten: iedereen draagt een steentje bij.

Alle zintuigen doen mee
Naast leuke kinderactiviteiten zoals voorlezen, knutselen, spelen en ontdekken is er ook voor volwassen bezoekers genoeg te doen. Kijk naar korte filmpjes waarin mensen uit verschillende culturele hun verhaal vertellen en ga daarna met de geïnterviewden in gesprek. Bewonder bijzondere kunstwerken, luister naar vrolijke muziek, dans misschien een paar passen mee met de dansers en proef vanaf 16:00 uur van het heerlijke buffet vol hapjes dat met veel zorg en liefde is bereid.

Wie benieuwd is naar het unieke verhaal van DePetrus kan vanaf 15:30 uur elk half uur aansluiten bij een korte rondleiding door de gidsen van DePetrus. En de werkgroep Jeugd van het Vughts Museum neemt de jonge bezoekers mee naar het verleden, vertelt ze over een echte zilverschat en biedt allerlei leuke activiteiten.

Locoburgemeester Potters en wethouder Van de Ven zullen de middag officieel openen. Iedereen is welkom om binnen te lopen en aanmelden is niet nodig. Kom langs en maak de multiculturele middag nog kleurrijker.

Zaterdag 2 juli • 15:00 – 18:00 uur • DePetrus Vught • toegang gratis

N.B. De bibliotheek is sluit op de reguliere tijd, om 17:00 uur (ook de zelfservice), terwijl de multiculturele middag nog een uurtje langer doorgaat, tot 18:00 uur.